Back to school met iO. Opticians!

Back to school

Profiteer nu van terugbetalingstarief op je kinderbril

Kinderbrillen aan terugbetalingstarief

De eerste schooldagen zijn in aantocht, spannend! Hoog tijd dus om rugzakken vol te laden met boeken, pennenzakken te pimpen en genoeg schrijfgerief te voorzien.  In vele gevallen betekent de start van het nieuwe schooljaar ook de investering in een nieuwe kinderbril voor vele schoolgangertjes. Daarbij kunnen de kosten natuurlijk hoog oplopen.

Daarom pakt iO. Optians uit met een ludieke actie: haal nu een kinderbril van de geselecteerde merken* in een van onze winkels in huis en profiteer van een voordelig terugbetalingstarief. Over een straf aanbod gesproken!

Het merendeel van de ziekenfondsen betalen de aankoop van kinderbrillen immers gedeeltelijk of volledig terug. Bekijk dus zeker de voorwaarden op de website van je ziekenfonds in kwestie.

Waarom investeren in de juiste kinderbril?

Het is vanzelfsprekend dat hoogwaardige kwaliteit voor een kinderbril essentieel is. Enerzijds horen degelijke kinderbrillen een stootje te verdragen, anderzijds is er heel wat kennis en expertise nodig om de juiste glazen en monturen te vinden voor een kindergezicht. De verhouding is immers heel anders dan bij een volwassene.

Daarom vind je bij iO. Opticians enkel merken terug waarvan de kinderbrillen aan deze vereisten voldoen. Zo kunnen we de bril beter aanpassen aan het kind en heb je de zekerheid dat de bril nog een lange tijd tegemoet gaat.

Interesante artikelen

Plaats een bericht

Contact Us

Stuur ons een email en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!